Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:06:10 GMT

نقل و انتقالات فرهنگیان به صورت شفاف انجام شد

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۷۵۴۸۳

نقل و انتقالات فرهنگیان به صورت شفاف انجام شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش شد برای سال تحصیلی پیش‌رو نقل و انتقالات فرهنگیان به صورت شفاف انجام شود، فرهنگیان از دو سال گذشته به صورت پلکانی جابجا شدند و امسال نیز با انتقالی ۵۲۹ فرهنگی موافقت شد.

فرحناز قائدامینی ۹ شهریورماه در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث تامین مسکن فرهنگیان در شهرکرد، اظهار کرد: باتوجه به پیگیری‌های صورت گرفته اراضی منطقه ۴۰ منظریه که برای احداث مسکن فرهنگیان در نظر گرفته شده بود، آماده‌سازی زمین‌ها انجام نشده و این مسئله مورد مطالبه فرهنگیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، عنوان کرد: سال گذشته و نیمی از سال تحصیلی سال ۱۳۹۸- ۱۳۹۹  آموزش‌ها به صورت مجازی دنبال شد، امسال باتوجه به وضعیت باید مهر متفاوتی داشته باشیم، آموزش‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که کاستی‌های آموزش مجازی را جبران کند.

وی تاکید کرد: در سال تحصیلی جاری به پروژه مهر به‌عنوان یک ابر پروژه نگاه می‌کنیم، زیرا این پروژه اساس فعالیت مجموعه آموزش و پرورش در طول سال تحصیلی است، اگر نتوانیم این پروژه را به‌خوبی رقم بزنیم، قطعا در اجرای مابقی برنامه‌ها با مشکل مواجه می‌شویم.

قائدامینی با بیان اینکه به گفته کارشناسان حوزه آموزش آسیب تعطیلی مدارس به مراتب بیش‌تر از آسیب ویروس کرونا است، یادآور شد: ترک تحصیل، آسیب‌های روانی و افت تحصیلی از آسیب‌های آموزش مجازی است و باید تا آن‌جایی که شرایط اجازه می‌دهد آموزش را به‌صورت حضوری انجام دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پروژه مهر یک پروژه برون‌سازمانی است و برای اجرای آن نیازمند مشارکت همگانی هستیم، باید باتوجه به شرایط، برنامه‌ریزی برای بازگشایی مدارس صورت بگیرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت‌نام دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی، گفت: برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ یک سیستم یکپارچه برای ثبت‌نام راه‌اندازی شد، ثبت‌نام میان پایه به صورت خودکار انجام شد، در پایه دبستان نیز پوشش ثبت‌نام به ۹۶ درصد رسیده است، اما در پایه‌های ورودی مانند هفتم و دوازدهم به‌علت اعلام نشدن نتایج آزمون‌های مدارس نمونه، استعدادهای درخشان، شاهد و ... ثبت‌نام به تعویق افتاد، اما از چند روز گذشته ثبت‌نام تسریع شده است.

قائدامینی افزود: در بحث ثبت‌نام کتب درسی از تعداد یک میلیون و ۸۶۰ هزار جلد کتاب درسی مورد نیاز ثبت‌نام شده، حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار و ۷۹۵ جلد کتاب وارد استان شده است و یک میلیون و ۵۲۲ هزار و ۳۱۴ کتاب به مناطق ارسال شد، به مدارس اعلام شده ثبت‌نام کتب درسی دانش‌آموزان بازمانده را از هزینه مدارس انجام دهند، کتب درسی مدارس فنی و حرفه‌ای و کاردانش نیز از ۲۵ شهریور توزیع می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش از سال‌های گذشته مشهود بوده است، توضیح داد: امسال ۱۶۸۳ نیروی فرهنگی بازنشسته می‌شوند، برای ۷۸۸۸ کلاس درس دولتی نیاز به معلم داریم که بخشی از این نیروها از طریق نیروهای حق‌التدریس، نیروهای طرح امین، دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ به صورت پیمانی جبران می‌شود، در سال تحصیلی جدید ۱۸۹۰ نیروی فرهنگی کمبود داریم.

وی بیان کرد: تلاش شد برای سال تحصیلی پیش‌رو نقل و انتقالات فرهنگیان به صورت شفاف انجام شود، فرهنگیان از دو سال گذشته به صورت پلکانی جابجا شدند و امسال نیز  با انتقالی ۵۲۹ فرهنگی موافقت شد، همچنین با انتقال دائم فرهنگیان شاغل در سایر استان‌ها موافقت کردیم تا سهمیه جدیدی به استان اختصاص پیدا کند.

قائدامینی در خصوص سهمیه جذب نیرو در دانشگاه فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری، گفت: برای سال‌جاری سهمیه جذب دانشجو در استان ۲۸۸ نفر بود که در حال حاضر ۴۵۹ نفر برای بحث مصاحبه و پذیرش فراخوان شده‌اند تا از بین این افراد واجدان شرایط یرای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان پذیرش شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بحث تعمیر و تجهیز مدارس، عنوان کرد: حدود پنج میلیارد تومان از طریق خیرین به این مباحث اختصاص یافت، همچنین نوسازی و تجهیز مدارس نیز در این خصوص اقدامات خوبی را صورت داده است.

۷۳.۱ درصد فرهنگیان در چهارمحال و بختیاری واکسینه شده‌اند

در ادامه جلسه فخرالدین اسدی- معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در خصوص فرآیند واکسیناسیون فرهنگیان در برابر بیماری کرونا، اظهار کرد: حدود ۱۷ هزار و ۵۷۱ فرهنگی در استان واجد شرایط دریافت واکسن کرونا بودند، واکسیناسیون دوز اول این قشر از ۹ مردادماه آغاز و به مدت ۱۷ روز ادامه یافت، اکنون نیز مرحله دوم واکسیناسیون فرهنگیان آغاز شده است.

وی بیان کرد: در مرحله اول واکسیناسیون فرهنگیان ۱۲ هزار و ۸۴۵ نفر دوز اول واکسن را دریافت کرده‌اند، که پوشش واکسیناسیون در مرحله اول به ۷۳.۱ درصد رسید، بیش‌ترین پوشش مربوط به شهرستان شهرکرد با ۸۶.۱ درصد و کمترین مربوط به شهرستان بن با ۴۰.۲ درصد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه چهارمحال و بختیاری بازگشایی مدارس كتب درسي مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری سال تحصیلی برای سال ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری

فرشید شبانی با بیان اینکه آفت ملخ موجود در منطقه بومی است اظهار داشت: میانگین جمعیتی این آفت در منطقه هر سال با توجه به وجود کانون‌های آن در منطقه متغیر است و مبارزه با این آفت براساس جمعیت انجام می‌شود.

وی افزود: ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق فلارد (بخشی از مناطق مرتعی و مزارع و باغات) مشاهده شده است.

شبانی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود مبارزه با آفت ملخ مراکشی در منطقه ابواسحاق شهرستان فلارد در سطح ۲۰۰ هکتار انجام شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۵ هکتار از منطقه لندی شهرستان اردل آلوده به آفت ملخ‌های بومی شاخک بلند شده است.

به گفته شبانی، منطقه آلوده به آفت ملخ در لندی منطقه‌ای جنگلی، پرشیب و غیرقابل دسترس است که کشاورزان با شخم غیرقانونی اقدام به کشت کرده‌اند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ملخ‌های محلی و بومی در عرصه‌های جنگلی به صورت عادی وجود دارد و به وسیله سایر عوامل طبیعی تحت کنترل است، اما شخم زدن و تبدیل این عرصه‌ها به زمین‌های کشاورزی موجب افزایش جمعیت آفت شده که برای کشاورزی مضر و خسارت‌زا است.

وی اظهار داشت: در خصوص کمک به کشاورزان منطقه لندی با توجه به تخلف صورت گرفته از سوی کشاورزان باید تصمیم‌گیری شود.

شبانی یادآوری شد: هرچند با توجه به بارش‌ها و اراضی شیب‌دار احتمال تلفات زیاد آفت ملخ در منطقه لندی وجود دارد، اما در صورت گسترش آفت و احتمال خطر سرایت و آلودگی مزارع پایین دست؛ به طور حتم برای مبارزه با آن وارد عمل می‌شویم.

به گفته شبانی، تخریب اراضی جنگلی تخلف به شمار می‌رود و مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری باید متخلفان با هدف حفظ عرصه‌های جنگلی مقابله کند.

وی در خصوص آلودگی سایر مناطق چهارمحال و بختیاری به آفت ملخ افزود: سالانه مبارزه با آفت ملخ بومی و محلی در سطح ۲۰۰ هکتار از شالیزار‌های برنج در منطقه بارز و شوارز لردگان لردگان انجام می‌شود.

وی افزود: همچنین مبارزه با آفت ملخ بومی در سطح ۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی، مزارع دیم، غلات و حبوبات منطقه ارمند شهرستان خانمیرزا از توابع این استان آغاز شد.

به گفته شبانی، افزون بر این هر سال درمناطق بازفت، صمصامی، شیخ علی خان از توابع شهرستان کوهرنگ مبارزه با ملخ انجام می‌شود که تاکنون گزارشی مبنی به افزایش جمعیت این آفت دریافت نشده است.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: طبق دستورالعمل ملخ جزو آفت‌های عمومی است که در صورت افزایش جمعیت با توجه به اشتها و تغذیه زیادی که از سبزینگی گیاه دارد از قدرت تخریب بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید

مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی اضافه کرد: بیشتر آفت‌های ملخ استان در مرحله پورگی و نوزادی قرار دارند و برای جلوگیری از حالت طغیانی کار کانون‌کوبی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه براساس نُرم تعیین شده از سوی سازمان حفظ نباتات وجود بیش از ۱۲ عدد پوره ملخ در یک مترمربع نیاز به مبارزه دارد و کمتر از این میزان اقتصادی نیست گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد هرچند جمعیت ملخ‌های بومی در تمامی مناطق و کانون‌های آلوده استان در حالت طغیانی نیست ولی در برخی مناطق به نرم مبارزه رسیده که مبارزه با آنها باید با دقت و لحاظ کردن مسائل زیست محیطی انجام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • جذب بیش از ۱۹۰۰ معلم در چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • جذب بیش از ۱۰۰۰معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • جذب بیش از یک هزار نفر معلم در آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری
  • توزیع ۳.۸ میلیون شیر رایگان در مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • عملیات اجرایی مخزن آب شرب شهر گوجان آغاز شد